PROMOCIJE I SAJMOVI

PROMOCIJE I SAJMOVI

Različite usluge i različiti proizvodi zahtevaju različite vrste reklamiranja. Zbog toga je važno da svaku priliku za predstavljanje javnosti iskoristite na najbolji mogući način i predstavite svoj posao u najboljem svetlu.

Ukoliko želite da na zabavan i atraktivan način promovišete svoje sadržaje, proizvode i slično, a naročito ako su u pitanju sadržaji i proizvodi za decu, možete se sa nama dogovoriti ili konsultovati u vezi sa vrstom i načinom realizacije adekvatnog programa. Bilo da su Vam za promocije potrebni kostimirani nesvakidašnji promoteri na pola sata ili četiri animatora na nekoliko dana po nekoliko sati, bilo da ste zamislili samo podelu promo materijala ili veći spektakl za privlačenje mušterija i klijenata, bilo da imate svoju maskotu i kostim ili ne - možete biti mirni. Nijedan posao nije previše mali ili previše veliki za nas i svakom pristupamo sa istom pažnjom i posvećenošću!

Takođe, po potrebi i u zavisnosti od veličine promocije, sa sobom možemo poneti i svoje profesionalno ozvučenje (zvučnici, mikseta, mikrofoni, bubice itd.) ili se jednostavno priključiti na postojeće ozvučenje.

O našem iskustvu u ovom vidu promocije i o raznovrsnosti našeg programa govori i širok spektar brendova koje smo tokom godina imali priliku da predstavljamo - „Idea”, „Roda”, „Mercator”, „Metro obuća”, „Original Marines Kids”, „Blitz Cinestar”, „Capriolo”,  „Aman” i mnogi drugi.

Kontaktirajte nas za sve Vaše potrebe promocije i animacije dece.

promoteri
promocije i sajmovi
promocije i sajmovi
promocije i sajmovi
animatori za decu
animatori za decu
promocije i sajmovi
promocije i sajmovi