ROĐENDANI, SVADBE I SLAVLJA

ROĐENDANI, SVADBE I SLAVLJA

Dečiji rođendani su dragocene uspomene na koje se u mislima vraćamo kroz ceo život. Naši animatori su Vam na raspolaganju da ovaj dan učine nezaboravnim!

Naš program za privatne proslave, kao što su dečiji rođendani , svadbe i slavlja, traje 2 sata (sa mogućnošću skraćenja ili produženja), sastoji se od niza muzičkih, štafetnih, takmičarskih i individualnih igara i prilagođen je uzrastu dece i željama slavljenika.
Ukupno vreme proslave podeljeno je u nekoliko blokova igara sa pauzama za posluženje koje ste pripremili za male goste, a na kraju svake proslave odvajamo vreme za onaj najsvečaniji deo - iznošenje torte, želje za slavljenika, pevanje pesmica i fotografisanje. Na samom kraju programa, po Vašoj i želji Vašeg deteta, možemo uključiti nešto od dodatnog programa poput oslikavanja dece po licu ili modeliranja balona i tako mališanima upotpuniti ceo doživaljaj.

Ukoliko pravite veću proslavu, ne brinite - po dolasku se dogovaramo sa muzičarima i konobarima oko detalja i usklađujemo svoj program sa njihovim, kako bismo svi dali svoj maksimum i kako biste Vi mogli da se opustite i uživate sa Vašim gostima. Ukoliko, pak, pravite intimniju proslavu u svom domu ili dvorištu, uz puno kerefeka, muzike, igara i smeha, naši kostimirani animatori oduševiće Vas raznovrsnim, veselim programom i učiniće da Vaša mala proslava deluje grandiozno.

Svi animatori našeg Studija su veselo i šareno obučeni i sa sobom donose sve potrebne rekvizite za izvođenje programa, ozvučenje i muziku koja prati ceo sadržaj. Cena programa zavisi od broja dece, odnosno od broja animatora (do broja od 20-oro dece je dovoljan 1 animator, preko 20-oro dece su potrebna 2 animatora zbog kvaliteta programa i koncentracije dece) i od toga da li se program održava u gradu Novom Sadu ili van njega. Radimo po pozivu i dolazimo gde god da Vi slavite - kako biste mogli neometano da uživate u slavlju, a da pri tome i malim gostima bude veselo, zabavu dece prepustite nama!

Napomena: Svi animatori su kostimirani, ali nisu klovnovi u pravom smislu te reči - nisu kompletno našminkani i ne nose perike.

animatori za decu
deciji rodjendani
deciji rodjendani
deciji rodjendani
dečiji rođendani
dečiji rođendani
dečiji rođendani
dečiji rođendani
dečiji rođendani
animatori za decu