DEDA MRAZ

DEDA MRAZ

Novogodišnja čarolija nije potpuna bez Deda Mraza! Sreća Vaša, pa ga mi poznajemo lično!

Novogodišnji program i kućna poseta Deda Mraza

Što se tiče kućne posete Deda Mraza, postoji mogućnost da Vam Deda Mraz dođe sam ili u pratnji nekog veselog novogodišnjeg pomoćnika, odnosno pomoćnice: Sneške Belić, Elze, Ane, Olafa, Vile, Princeze Lole, Zvončice, Maše, Elfe i drugih. Program se u ova dva slučaja razlikuje u tome što, kada dolazi sa pomoćnikom, pomoćnik ulazi prvi, priča sa decom, peva sa njima, pripremi ih na malo veće i svečanije dešavanje i zajedno sa njima pesmicom zove Deda Mraza; ali u oba slučaja, deci se daje prilika da pokažu i odrecituju Deda Mrazu sve što su naučili, da se fotografišu sa njim i da im on lično uruči novogodišnji paketić.
Celokupno druženje traje onoliko koliko su deca raspoložena za priču i druženje, a cena zavisi od broja dece, od toga da li Vam dolazi samo Deda Mraz ili Deda Mraz u pratnji veselog novogodišnjeg pomoćnika i od toga da li je adresa na koju treba da dođe u gradu Novom Sadu ili van njega.

Napomena: Potrebno je da roditelji obezbede paketiće, na svaki posebno da napišu ime deteta za koje je paketić i da ih predaju Deda Mrazu pre nego što on uđe među decu, kako bi ih stavio u džak i time upotpunio čaroliju.

Novogodišnji program i podela paketića u firmama

S druge strane, ukoliko Vam je potrebna novogodišnja predstava sa Deda Mrazom za firmu, opet ste na pravom mestu! 🙂 Sve naše predstave su originalne i potpuno autorske (priča, scenario, scenografija, rekviziti, kostimi, muzika...), a na kraju svake predstave se pojavljuje Deda Mraz koji rešava zavrzlamu ili problem nastao tokom predstave i naravno, ostaje nakon predstave da se fotografiše sa mališanima i da im podeli paketiće.

Svake godine spremamo novu novogodišnju predstavu, kratke sadržaje svih naših dosadašnjih predstava možete pogledati na našem sajtu (na kartici Predstave - Novogodišnje predstave), a ponudu sa aktuelnim predstavama možete dobiti mejlom na upit. Predstave se uglavnom zakazuju od oktobra meseca za poslednje 2-3 nedelje u godini, a cena po predstavi zavisi od broja dece i od toga da li se predstava održava u gradu Novom Sadu ili van njega.

Kontaktirajte nas i pružite svojim mališanima bajkoviti doživljaj koji će dugo pamtiti!

novogodišnji program i Deda Mraz
novogodišnji program i Deda Mraz
novogodišnji program
novogodišnji program
Deda Mraz
Deda Mraz
novogodišnji program
sneško belić
novogodišnji program
novogodišnji pokloni